Information

När du handlar hos oss får du inte bara ett par handgjorda helt unika mockasiner i äkta skinn. Du stödjer också svensk handel, eget företagande, kreativitet och är en del av en helhet som arbetar för att göra så lite avtryck på miljön så möjligt för en bättre framtid. Vi tackar dig för ditt val nu, och kanske kommer ditt barn tacka dig för samma beslut längre fram!

LEVERANSINFORMATION, ÅNGER, BYTE

Varorna görs på beställning och skickas 1-5 arbetsdagar efter att beställningen är genomförd om inget annat anges. Leveranstid 2-5 dagar. Ångerrätt 14 dagar från att ni fått varan. Vid ånger eller byte kontakta oss via info@minimonkeytail.com

FLEXIBILITET

Produkterna finns i ett flertal modeller och färger. Utöver det finns ett utbud av begränsade upplagor och tillfälliga kollektioner samt möjlighet att beställa unikt designade mockasiner och specialutgåvor. Vid förfrågningar eller mer information är ni välkomna att höra av er!


STORLEKSGUIDE

Storlekarna går efter ålder men barns fötter är individuella och kan variera mycket från barn till barn. Mät därför alltid foten innan beställning för att få hem rätt storlek till just ditt barn! Skinn är ett naturmaterial som töjer sig något med tiden. Ligger du mellan två storlekar är rekommendationen att du väljer den större.

Bästa sättet att mäta fotens längd för att få fram den rätta skolängden är att ställa sig mot en vägg och mäta längden från väggen ut till fotspetsen. Man kan också ställa barnet på ett A4 papper och rita runt foten.


KONTAKTINFORMATION

Telefontid: Mån-Fre 9:00-17:00.
Telefon: 0727 – 40 04 60

Postadress:
Storgatan 26,
31130 Falkenberg

E-post: info@minimonkeytail.com

Org.nr: 8504030902

KONTAKTA OSS GÄRNA VIA FORMULÄRET NEDAN:

Namn:
E-postadress:
Meddelande:

Var vänlig och fyll in koden:

captcha