Leverans & retur

Leverans

Vi skickar våra varor som varubrev med postnord. Frakt tillkommer med 29 kr. Leveranstid är 1-2 arbetsdagar från att vi skickar varan. Varan skickas normalt inom 5 arbetsdagar, om vi inte kan skicka varan inom 5 arbetsdagar ska ni meddelas via mail att leverans är försenad.

För att returnera en försändelse ska du kontakta oss via mail www.minimonkeytail.com och fylla i den retursedel som  vi skickar till dig.

Du betalar en returavgift som debiteras dig i efterhand oavsett paketets storlek eller antal artiklar. Har vi gjort en felexpediering behöver du inte stå för några avgifter avseende returfrakt.

Vänligen bifoga retursedeln i din returförsändelse och emballera sedan returförsändelsen innan du returnerar varorna.

Byte/reklamation

Vid byte, reklamation eller retur, står du för transportrisken. Du som kund ansvarar för att försändelsen inte är skadad innan du tar emot och kvitterar leveransen. Spara alltid följesedeln/returfraktsedeln tills returen är avklarad. Har du begärt byte av vara i samband med din retur och varan/varorna finns i lager sker leverans av dina bytesvaror inom 7 – 10 dagar från att vi mottagit din vara.

Vid eventuellt byte av din vara till annan färg eller storlek betalar du returfrakt á 45 kr. Är varan felaktig eller felexpedierad står vi för returfrakten.

Ångerrätt

Du har rätt att exempelvis öppna förpackningen och prova den vara som du köpt och om du inte är nöjd med ditt köp har du 14 dagars ångerrätt från den dag du mottog varan. För att utnyttja din ångerrätt kontaktar du oss via mail, info@minimonkeytail.se så skickar vi hem en retursedel till dig. Det finns också ett standardformulär för att utöva ångerrätten på Konsumentverkets hemsida (www.konsumentverket.se) som du kan använda dig av. Vi ber dig att om möjligt returnera din vara i originalförpackningen som postpaket eller brev.

Vid retur tillkommer ingen avgift för returfrakt.

3 pairs of moccasins in a row