Nytt i shopen!

Posted by in Okategoriserade on 2015-06-29

Nyhet i shopen är att man nu äntligen kan betala med kort! Kortbetalning sker enkelt och säkert via Billmate hos oss. En annan nyhet är att jag jobbar på att ordna en engelsk översättning till hemsidan för alla kunder i utlandet! Försöker få igång detta så fort som möjligt!

Vill passa på att tacka för all intresse för vår tävling där vi lottade ut ett par mockasiner via instagram i samarbete med @idabecker. Tack för alla fina kommentarer, blir så lycklig när jag får veta att ni gillar mina produkter! Fler give aways och flash sales kommer att dyka upp framöver, både på instagram och Facebook.

Har fortfarande en halv krasslig son hemma med mig så jobbar i en lite lägre växel än normalt men jag gör allt jag kan för att inte halka efter och få ut produkter så fort som möjligt. Tur att kvällarna är lite längre just nu 🙂